Παίρνει το ΒΑΠΤΙΣΜΑ o Nτίλαν, αν δεν προλάβει ο Έκτορας…

Παίρνει το ΒΑΠΤΙΣΜΑ o Nτίλαν, αν δεν προλάβει ο Έκτορας…

Σήμερα θα ξέρουν στον Απόλλωνα, αν είναι σοβαρός ή όχι ο τραυματισμός που απεκόμισε ο Έκτορ Γιούστε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Ο Αυγουστή αναμένει την ενημέρωση των γιατρών, ούτως ώστε να γνωρίζει αν θα υπολογίζει τον Ισπανό σέντερ μπακ, στην εξ αναβολής συνάντηση της Παρασκευής με την ΕΝΠ. 

Σε περίπτωση που μείνει αναγκαστικά στην κερκίδα ο Γιούστε, θα τον αντικαταστήσει ο 20χρονος Γάλλος (με καταγωγή από τη Μπουρκίνα Φάσο) Ντίλαν Ουεντραόγκο (στη φωτό δίπλα από τον Φακούντο Περέιρα). Μέχρι στιγμής δεν έγραψε επίσημη συμμετοχή με τα γαλάζια, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής. 

Αν ήταν καλά ο Χάμπος Κυριάκου, ενδεχομένως να έπαιζε αυτός στην αμυντική γραμμή. Κατά την προπερσινή σεζόν, πολλές φορές ο Κύπριος διεθνής χαφ, είχε επιστρατευτεί να αγωνιστεί στόπερ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE