Θλίψη για το χαμό γνωστού Ανορθωσιάτη – Ήταν γνωστός ως «Ζαμόρας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θλίψη για το χαμό γνωστού Ανορθωσιάτη – Ήταν γνωστός ως «Ζαμόρας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Έφυγε» από τη ζωή στις 5 Σεπτεμβρίου ο αδελφός του αείμνηστου Αντώνη Παπαδόπουλου , Αντρέας, γνωστός στην Αμμόχωστο ως «Ζαμόρας».

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Γεννήθηκε στην ενορία του Αγίου Μέμνωνα στην Αμμόχωστο και το 1975 εγκαταστάθηκε στην μακρινή Αυστραλία.

Την προηγούμενη σεζόν παρακολούθησε για τελευταία φορά παιχνίδι της αγαπημένης του Ανόρθωσης στην προσωρινή μας έδρα κατά την εδώ παραμονή του.

Η σωρός του μεταφέρθηκε στην Κύπρο, και η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα στις 14:30.

H οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπώντος. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραστεί στην κηδεία.

image001

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE