Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Γεννήθηκε στην ενορία του Αγίου Μέμνωνα στην Αμμόχωστο και το 1975 εγκαταστάθηκε στην μακρινή Αυστραλία.
Την προηγούμενη σεζόν παρακολούθησε για τελευταία φορά παιχνίδι της αγαπημένης του Ανόρθωσης στην προσωρινή μας έδρα κατά την εδώ παραμονή του.
Η σωρός του μεταφέρθηκε στην Κύπρο, και η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα στις 14:30.
H οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.
Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπώντος. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραστεί στην κηδεία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις