ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Αυτόπτης μάρτυρας: «Καθόταν σε παγκάκι - Κρατούσε χάρτη με ένα σχέδιο κόκκινο πάνω» -VIDEO
25.09.2018 - 14:32
Αυτόπτης μάρτυρας είδε τον φερόμενο δράστη να κάθεται σε παγκάκι κοντά στο σχολείο και να μελετά έναν χάρτη ο οποίος είχε κόκκινες σημειώσεις επάνω, σαν να σχημάτιζε δρόμο!
Πρώτη φορά τον είχε δει στην περιοχή, αλλά δεν τον είχε προσέξει καλά γιατί ήταν σκυφτός, ανέφερε στους δημοσιογράφους, ο αυτόπτης μάρτυρας.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν είδε το χέρι του φερόμενου δράστη να είναι δεμένο, όπως ανέφερε πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, ο μάρτυρας είπε ότι δεν πρόσεξε κάτι τέτοιο, ενώ διευκρίνισε ότι το αριστερό του χέρι που κρατούσε τον χάρτη, σίγουρα δεν ήταν.
Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.