ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Πιθανόν να ήθελε λύτρα ο 35χρονος –Δηλώσεις Υπουργού

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Πιθανόν να ήθελε λύτρα ο 35χρονος –Δηλώσεις Υπουργού

Το ενδεχόμενο να προέβη ο 35χρονος στην απαγωγή των 10χρονων μαθητών προκειμένου να αποκομίσει μεγάλο οικονομικό όφελος, εξετάζει η Αστυνομία.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, σε τοποθετήσεις που έκανε λίγο πριν από τις 15:30 (25/09) έξω από την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας και μετά το αίσιο τέλος του θρίλερ απαγωγής των 10χρονων.

Ο κ. Νικολάου, ανέφερε ακόμη ότι το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο επρόκειτο να οδηγηθεί για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας νωρίς το απόγευμα, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές με κάποιον αρνητικό τρόπο μέχρι τώρα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως εμμέσως έστειλε και το μήνυμα ότι πολλοί κατέφυγαν σε… σεναριολογία, σε σχέση με τα κίνητρα του δράστη.

Σημειώνεται ότι δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του ενός εκ των δύο 10χρονων, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν στον εντοπισμό του παιδιού του και του φίλου του. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top