ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Το περιβόητο όχημα που χρησιμοποίησε ο απαγωγέας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Το περιβόητο όχημα που χρησιμοποίησε ο απαγωγέας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παραμένει καθηλωμένος εντός του διαμερίσματός του στη Λάρνακα ο δράστης της απαγωγής των δυο 10χρονων μαθητών.

Αστυνομικοί επρόκειτο να μεταφέρουν τον 35χρονο Ελληνοκύπριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας από το μεσημέρι, ωστόσο μέχρι τις 17:00 (25/09) για άγνωστους λόγους, δεν είχε γίνει αυτό.

Πάντως, περίοικοι συνεχίζουν να βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία όπου ο δράστης μετέφερε τους δυο ανήλικους.

Το ThemaOnline εξασφάλισε και φωτογραφία του περιβόητου Nissan Sunny που χρησιμοποίησε ο 35χρονος για να απαγάγει τα παιδιά και το οποίο φαίνεται να διαδραμάτισε ρόλο στην υπόθεση, αφού κίνησε υποψίες και οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε τη φωτογραφία του οχήματος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE