ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Το περιβόητο όχημα που χρησιμοποίησε ο απαγωγέας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Το περιβόητο όχημα που χρησιμοποίησε ο απαγωγέας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παραμένει καθηλωμένος εντός του διαμερίσματός του στη Λάρνακα ο δράστης της απαγωγής των δυο 10χρονων μαθητών.

Αστυνομικοί επρόκειτο να μεταφέρουν τον 35χρονο Ελληνοκύπριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας από το μεσημέρι, ωστόσο μέχρι τις 17:00 (25/09) για άγνωστους λόγους, δεν είχε γίνει αυτό.

Πάντως, περίοικοι συνεχίζουν να βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία όπου ο δράστης μετέφερε τους δυο ανήλικους.

Το ThemaOnline εξασφάλισε και φωτογραφία του περιβόητου Nissan Sunny που χρησιμοποίησε ο 35χρονος για να απαγάγει τα παιδιά και το οποίο φαίνεται να διαδραμάτισε ρόλο στην υπόθεση, αφού κίνησε υποψίες και οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε τη φωτογραφία του οχήματος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE