Ενδιαφέρον Βουλγαρίας για συμμετοχή σε ενεργειακό έργο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου

Ενδιαφέρον Βουλγαρίας για συμμετοχή σε ενεργειακό έργο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου

Το ενδιαφέρον της Βουλγαρίας για συμμετοχή της στο έργο φυσικού αερίου μεταξύ Αιγύπτου, Ελλάδας και Κύπρου, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπόρισοφ κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα “Egypt Today”.


Το δημοσίευμα επικαλείται ανακοίνωση από την Πρεσβεία της Βουλγαρίας στο Κάιρο αναφορικά με τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εργασιών της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, γράφει το δημοσίευμα, «επιβεβαίωσε ότι η Αίγυπτος θεωρείται πιθανός πάροχος φυσικού αερίου και η χώρα του ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο έργο φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ελλάδας- Κύπρου, αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βουλγαρική πρεσβεία, στο Κάιρο, την Τρίτη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.