ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ για το γκολ που χρεώθηκε σε Παπαφώτη και για πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ για το γκολ που χρεώθηκε σε Παπαφώτη και για πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ

Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρώην διαιτητής, Γιαννάκης Κυπριανίδης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ – Δόξα, για την 4η αγωνιστική, σε ορισμένες φάσεις.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γκολ που χρεώθηκε στον Παπαφώτη αλλά και σε μία φάση που ζήτησε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά, τα σχόλια Κυπριανίδη για αυτές τις δύο φάσεις:

-«Φάνηκε καθαρά ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή από το πλασέ του Σαντίκ πριν την προωθήσει την μπάλα ο Παπαφώτης. Το διορθώνουν αμέσως στην Ευρώπη, η ΚΟΠ μπορεί να διορθώσει αυτό το λάθος. Εκείνη την ώρα δεν ήταν σίγουρος ο διαιτητής. Από την άλλη ο βοηθός ήταν δύσκολο να το δει και αυτός. Η ομοσπονδία μπορεί να το διορθώσει» είπε και πρόσθεσε για τα υπόλοιπα στα της διαιτησίας:

-«Σε μια περίπτωση στο 26ο λεπτό ζήτησε πέναλτι ο Αλωνεύτης αλλά ήταν ελαφρύ το σπρώξιμο. Ένα λάθος έγινε στο φινάλε εκεί όπου έπρεπε ο βοηθός να περιμένει καθώς ήρθε παίκτης από πίσω που δεν ήταν οφσάιντ. Το παιχνίδι έγινε δύσκολο στο τέλος. Σε ένα γήπεδο με 4 χιλιάδες η μικρή ομάδα βρέθηκε μπροστά με 3-0 στο ημίχρονο. Πρέπει εκεί να γίνει η διαχείριση. Το απρόοπτο αποτέλεσμα τον δυσκόλεψε αλλά ανταποκρίθηκε ο Κώστας Ψευδιώτης. Ο παρατηρητής σε τέτοια περίπτωση πρέπει να προσθέτει βαθμό δυσκολίας στον διαιτητή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE