Ο σκοπός του ταξιδιού Πετρίδη και το αφεντικό του πάγκου στο παιχνίδι Σούπερ Καπ

Ο σκοπός του ταξιδιού Πετρίδη και το αφεντικό του πάγκου στο παιχνίδι Σούπερ Καπ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, θα βρεθεί στο εξωτερικό τα επόμενα 24ωρα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως αυτό, πέρα από επαγγελματικούς προσωπικούς του σκοπούς, έχει να κάνει και με τα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συγκεκριμένα, δεν έχει να κάνει με επένδυση σε οικονομικό επίπεδο, αλλά είτε με το θέμα πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, ή και ακόμη για το θέμα τεχνικής ηγεσίας.

Πάντως, όλα συντείνουν ότι έχει παρθεί η απόφαση πρόσληψης τεχνικού διευθυντή και δεν αποκλείεται μέσα στις προσεχείς μέρες να έχει σπουδαία νέα περί αυτού ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Εν τω μεταξύ, σίγουρο θεωρείται ότι στο παιχνίδι Σούπερ Καπ του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα είναι ο Γιώργος Κωστή.

Διαβάστε επίσης:

ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος για ΑΠΟΕΛ και Μπαλταζάρ – Η αποζημίωση σε αυτόν και στους συνεργάτες του

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.