ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Τεράστιος όγκος τεκμηρίων από το διαμέρισμα

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Τεράστιος όγκος τεκμηρίων από το διαμέρισμα

Οι έρευνες της Αστυνομίας στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο 35χρονος που έχει συλληφθεί για διερεύνηση της υπόθεσης απαγωγής των δύο 11χρονων παιδιών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, συνεχίστηκαν μέχρι και τις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/9.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας στην οποία συμμετείχαν μέλη της ΜΜΑΔ, ΥΠΕΓΕ του ΤΑΕ Λάρνακας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας βρίσκονταν στο χώρο από τις 3:00 το απόγευμα της Τρίτης 25/9.

Στο διαμέρισμα του 35χρονου έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έχει συλλεχθεί τεράστιος όγκος τεκμηρίων, τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν στις έρευνες της Αστυνομίας. Ο απαγωγέας δεν φαίνεται να είχε συνεργό ενώ ζούσε μόνος του στο διαμέρισμα, όπου σύμφωνα με τους γείτονες τον επισκεφτόταν καθημερινά η μητέρα του.

Η Αστυνομία Κύπρου ζήτησε βοήθεια από ξένα κράτη στα οποία συνέβησαν παρόμοια περιστατικά, εφόσον στην Κύπρο είναι κάτι πρωτοφανές. 

Υπό δρακόντεια μέτρα, λόγω της οργής του κόσμου, αναμένεται να παρουσιαστεί την Τετάρτην (26/9) στις 9:00 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο 35χρονος απαγωγέας των 10χρονων, η διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 35χρονος δήλωνε άνεργος, ωστόσο διατηρούσε διαμέρισμα σε ακριβή περιοχή της Λάρνακας, ενώ ήταν και προγραμματιστής ιστοσελίδων.

Επιπλέον, να αναφέρουμε ότι, μάρτυρες χαρακτηρίζουν τον 35χρονο ως άνθρωπο της διπλανής πόρτας, ενώ να σημειωθεί ότι ποτέ προηγουμένως δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές με άλλες υποθέσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE