ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Τεράστιος όγκος τεκμηρίων από το διαμέρισμα

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Τεράστιος όγκος τεκμηρίων από το διαμέρισμα

Οι έρευνες της Αστυνομίας στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο 35χρονος που έχει συλληφθεί για διερεύνηση της υπόθεσης απαγωγής των δύο 11χρονων παιδιών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, συνεχίστηκαν μέχρι και τις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/9.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας στην οποία συμμετείχαν μέλη της ΜΜΑΔ, ΥΠΕΓΕ του ΤΑΕ Λάρνακας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας βρίσκονταν στο χώρο από τις 3:00 το απόγευμα της Τρίτης 25/9.

Στο διαμέρισμα του 35χρονου έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έχει συλλεχθεί τεράστιος όγκος τεκμηρίων, τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν στις έρευνες της Αστυνομίας. Ο απαγωγέας δεν φαίνεται να είχε συνεργό ενώ ζούσε μόνος του στο διαμέρισμα, όπου σύμφωνα με τους γείτονες τον επισκεφτόταν καθημερινά η μητέρα του.

Η Αστυνομία Κύπρου ζήτησε βοήθεια από ξένα κράτη στα οποία συνέβησαν παρόμοια περιστατικά, εφόσον στην Κύπρο είναι κάτι πρωτοφανές. 

Υπό δρακόντεια μέτρα, λόγω της οργής του κόσμου, αναμένεται να παρουσιαστεί την Τετάρτην (26/9) στις 9:00 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο 35χρονος απαγωγέας των 10χρονων, η διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 35χρονος δήλωνε άνεργος, ωστόσο διατηρούσε διαμέρισμα σε ακριβή περιοχή της Λάρνακας, ενώ ήταν και προγραμματιστής ιστοσελίδων.

Επιπλέον, να αναφέρουμε ότι, μάρτυρες χαρακτηρίζουν τον 35χρονο ως άνθρωπο της διπλανής πόρτας, ενώ να σημειωθεί ότι ποτέ προηγουμένως δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές με άλλες υποθέσεις.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top