Η κακοκαιρία «Ξενοφών» ταλαιπωρεί την Ελλάδα

Η κακοκαιρία «Ξενοφών» ταλαιπωρεί την Ελλάδα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία στην Ελλάδα, κύρια χαρακτηριστικά της οποίας είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι θυελλώδεις άνεμοι.

Η κακοκαιρία, που ονομάστηκε «Ξενοφών» έχει προκαλέσει, μέχρι στιγμής, αρκετά προβλήματα καθώς έχει ανακοινωθεί απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα ενώ κλειστά παραμένουν τα σχολεία σε Τήνο, Μύκονο και Άνδρο.


Από την Τρίτη, 25/9, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις στο κέντρο της Αθήνας για πτώσεις δένδρων, λόγω των δυνατών ανέμων.

Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE