ΔΙΚΗ ΤΕΩΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ: Ζητήθηκε αναβολή – Σύμφωνη η κατηγορούσα αρχή

ΔΙΚΗ ΤΕΩΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ: Ζητήθηκε αναβολή – Σύμφωνη η κατηγορούσα αρχή

Αναβολή ζητήθηκε στη δίκη του τέως Υπαρχηγού, Ανδρέα Κυριάκου, ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης (26/9).

Ζητήθηκε αναβολή λόγω του ότι ο δικηγόρος κ. Πελεκάνος συμμετείχε και στη δίκη του ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ, που λάμβανε χώρα την ίδια ώρα.

Η θέση της κατηγορούσας αρχής, που συμφώνησε με την αναβολή, θα αναπτυχθεί στην επόμενη δικάσιμο που τοποθετήθηκε στις 2 Νοεμβρίου στις 8:30 το πρωί.

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE