«KIBRIS»: Έτοιμο εντός της εβδομάδας το οδόφραγμα της Δερύνειας

«KIBRIS»: Έτοιμο εντός της εβδομάδας το οδόφραγμα της Δερύνειας

Ενθουσιασμό κατά την Κίπρις έχει δημιουργήσει μεταξύ των Αμμοχωστιανών η κινητικότητα στο οδόφραγμα της Δερύνειας που αναμένεται να είναι έτοιμο για το άνοιγμα εντός της εβδομάδας, ενώ φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία για να οπισθοχωρήσουν τα φυλάκια των δύο πλευρών από τη γραμμή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο τ/κ σημείο ελέγχου έχουν τοποθετηθεί ήδη οι καμπίνες/κουβούκλια που θα χρειαστούν και έχει μεταφερθεί ηλεκτρικό ρεύμα από τη στρατιωτική περιοχή που γειτνιάζει.

Έχει γίνει γνωστό, προστίθεται, ότι υπήρξε συμφωνία στο θέμα της υποχώρησης από τη γραμμή που βρίσκονται δύο στρατιωτικά φυλάκια που ανήκουν στον τουρκικό και τον «ε/κ στρατό», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE