Απίστευτη «μάχη» μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών στην Κύπρο

Απίστευτη «μάχη» μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών στην Κύπρο

Ξεκινά δειλά-δειλά η σεζόν στα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου με τα «όπλα» του κάθε σταθμού να ρίχνονται στη μάχη της τηλεθέασης. Οι σταθμοί αρχίζουν να μετρούν τα «κουκιά» τους, με την μάχη όπως θα δείτε και στον πιο κάτω πίνακα να είναι ιδιαιτέρως «σκληρή» και αμφίρροπη

Για την εβδομάδα 17-23/9 ο ΑΝΤ1  τερμάτισε στην κορυφή με μερίδιο 13,1% ωστόσο οι υπόλοιποι τρεις μεγάλοι (ιδιωτικοί) τηλεοπτικοί σταθμοί του νησιού ακολουθούν με πολύ μικρές διαφορές.

Στην 2η θέση ο Αlpha Κύπρου με ποσοστό 12,7% κερδίζοντας στο νήμα το Sigma που κατέλαβε την 3η θέση με 12,6%. Ανεβασμένο και το TVOne που βλέπει πλέον τα ποσοστά του σε διψήφιο αριθμό και μερίδιο 10,2%.

Όπως αναλαμβάνεστε τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί χωρίζονται από μια διαφορά 2,9% με τις ισορροπίες να είναι ιδιαιτέρως λεπτές και να αλλάζουν βδομάδα με βδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE