Η δουλειά για τη μάχη με ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ – Τα νέα για Τρουγιόλς και Λαμπάν

Η δουλειά για τη μάχη με ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ – Τα νέα για Τρουγιόλς και Λαμπάν

Ευχάριστα νέα είχε η επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ.

Ο Τρουγιόλς προπονήθηκε σε κανονικού ρυθμούς και έδειξε να ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αν και το Σάββατο είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Σούπερ Καπ, εάν δεν τεθεί στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, τότε η λογική λέει ότι θα είναι στην αποστολή του Αντόνι Ιραόλα.

Σε ότι αφορά τον Λαμπάν, ο διεθνής Κυπροποιημένος παίκτης ξεκίνησε δουλειά στο γήπεδο.  Ξεκίνησε να προπονείται στο γήπεδο, θα ανεβάζει ρυθμούς μέρα με μέρα και εάν δεν προκύψει το παραμικρό τότε θα μπορέσει σύντομα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες από την πρωινή της ΑΕΚ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE