Η δουλειά για τη μάχη με ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ – Τα νέα για Τρουγιόλς και Λαμπάν

Η δουλειά για τη μάχη με ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ – Τα νέα για Τρουγιόλς και Λαμπάν

Ευχάριστα νέα είχε η επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ.

Ο Τρουγιόλς προπονήθηκε σε κανονικού ρυθμούς και έδειξε να ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αν και το Σάββατο είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Σούπερ Καπ, εάν δεν τεθεί στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, τότε η λογική λέει ότι θα είναι στην αποστολή του Αντόνι Ιραόλα.

Σε ότι αφορά τον Λαμπάν, ο διεθνής Κυπροποιημένος παίκτης ξεκίνησε δουλειά στο γήπεδο.  Ξεκίνησε να προπονείται στο γήπεδο, θα ανεβάζει ρυθμούς μέρα με μέρα και εάν δεν προκύψει το παραμικρό τότε θα μπορέσει σύντομα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες από την πρωινή της ΑΕΚ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE