Θα ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Κύπρου!

Θα ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Κύπρου!

Ο Αντρέας Δανιήλ αγωνίζεται στον Ονήσιλο Σωτήρας στο πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Οθέλλο σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας στου στη νίκη με 2-1.

Ο Δανιήλ, ο οποίος είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από Σωτήρα μεριά, αν συνεχίσει να βελτιώνεται με τέτοιο ρυθμό θα απασχολήσει σε κάποια φάση τις μεγάλες ομάδες του νησιού.

Ο Δανιήλ είχε και συμμετοχές και με τις μικρότερες Εθνικές της χώρας μας.

Βέβαια μοναδικός καθρέφτης το γήπεδο και εκεί είναι που κρίνονται όλοι. Ίδωμεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.