ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: 'Άμεση έναρξη καλόπιστου διαλόγου'

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: 'Άμεση έναρξη καλόπιστου διαλόγου'

Άμεση έναρξη θεσμικού διαλόγου, ανακοίνωσε μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, μετά την συνάντηση της Διυπουργικής Επιτροπής με τις ηγεσίες των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, συμφωνία επήλθε το απόγευμα της Τετάρτης 26/9 μετά από έκτακτη συνεδρία στην οποία συμμετείχαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και Διυπουργική επιτροπή.

Στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων έπεσαν τρεις προτάσεις και οι δύο πλευρές «έδωσαν τα χέρια» συνδιαμορφώντας μια από τις τρεις.
Τέλος, ο Υπουργός εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι στο πλαίσιο ενός καλόπιστου διαλόγου, θα επιτευχθούν τα καλός νοούμενα συμφέροντα των παιδιών.

 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE