ΚΥΠΡΟΣ: Θρίλερ με Ιρανούς και Κύπριους ηθοποιούς και άρωμα Όσκαρ

ΚΥΠΡΟΣ: Θρίλερ με Ιρανούς και Κύπριους ηθοποιούς και άρωμα Όσκαρ

Τα γυρίσματα ταινίας Ιρανικής ταινίας θρίλερ μεγάλου μήκους, με τη συμμετοχή τόσο Κυπρίων αλλά και Ιρανών ηθοποιών, αναμένονται να ξεκινήσουν στην πατρίδα μας τον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Cyprus Mail” που επικαλείται ανακοίνωση της πρεσβείας του Ιράν στην Λευκωσία, μέρος του συνεργείου παραγωγής, είχε εργαστεί στην ταινία ‘A Separation’ η οποία το 2012 βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Μυστήριο, περιπέτεια και θρίλερ, είναι τα συστατικά της ταινίας, μέρος των γυρισμάτων θα γίνουν στην Κύπρο, ενώ θα έχει τίτλο “Master Mind”.

Η ανακοίνωση της πρεσβείας του Ιράν αναφέρει ότι τα γυρίσματα στην Κύπρο θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου στην Λευκωσία, ενώ θα περιλαμβάνουν και μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού.

Το έργο υποστηρίζεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Ιρανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

H ταινία θα περιλαμβάνει σκηνές και από την Ισπανία και τον Καναδά, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μεγαλύτερο μέρος της ταινία θα κινηματογραφηθεί στην Κύπρο.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE