ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ νίκη για την αντίπαλο του Απόλλωνα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ νίκη για την αντίπαλο του Απόλλωνα!

Η Μαρσέιγ κέρδισε σήμερα εντός έδρας (26/9) την ομάδα του Στρασμβούργου για το Γαλλικό πρωτάθλημα με σκορ 3-2.

Το 0-1 έγινε στο 27′ με σκόρερ τον Κένυ όμως η αντίπαλος του Απόλλωνα μέσα σε τρία λεπτά ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα. Στο 41′ ο Παγέτ από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-1 όμως το 2-1 έγινε στο 44′ με δράστη τον Μόργκαν.

Στο 53ο λεπτό η Μαρσέιγ έμεινε με 10 παίκτες ελέω αποβολής του Τζιόρταν. Το Στρασμβούργο ισοφάρισε στο 89′ με τον Ντακόστα όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Αν και με δέκα παίκτες στο 90+1′ με σκόρερ τον Βαλέρ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ και έτσι η Μαρσέιγ πήρε τη νίκη με 3-2 με αυτό τον επεισοδιακό τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE