ΣΥΜΦΩΝΙΑ με βοηθό και αναλυτή ο Ερμής – Αυτός θα αντικαταστήσει Καϊάφα με ΑΕΚ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ με βοηθό και αναλυτή ο Ερμής – Αυτός θα αντικαταστήσει Καϊάφα με ΑΕΚ

Αναπληρώνει το κενό του αναλυτή και του βοηθού προπονητή ο Ερμής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Δασκαλάκης έχει συμφωνήσει με τον Ερμή για να αναλάβει το πόστο του βοηθού προπονητή ενώ ο Γιώργος Πεγκλής συμφώνησε να αναλάβει το ρόλο του αναλυτή.

Μετά την απομάκρυνση των Ανδρέα Μιχαήλ και Σάββα Μαγκαφά ο Ερμής βρήκε τους αντικαταστάτες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Δασκαλάκης και Πεγκλής θα βρίσκονται στον πάγκο των φτεροπόδαρων.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Δασκαλάκης θα αναλάβει να κάτσει στον πάγκο και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς ο Κωστάκης Καϊάφας είναι τιμωρημένος για ακόμη ένα παιχνίδι.

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE