Για να έχει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΛ. Οι οργανωμένοι οπαδοί (ΣΥΦΑΕΛ) θα κάνουν come back στην ανατολική του Τσιρείου, με δεδομένο ότι θα ισχύει το μέτρο με την επίδειξη κάρτας οπαδού.
Αναμένεται να στηρίξουν τον Γιάννη Γερολέμου, τον Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και τ’ άλλα παιδιά και αρκετοί άλλοι φίλοι των κίτρινων, οι οποίοι απέχουν (επίσης) από τους αγώνες της επαγγελματικής ομάδας για διάφορους λόγους.
Για όσους θέλουν να προαγοράσουν εισιτήρια για τη συνάντηση της προσεχούς Τετάρτης, λεπτομέρειες (ΕΔΩ).
Στη Δυτική κερκίδα του Σταδίου, αναμένεται να δώσουν το παρών τους και αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Έχουν κινητοποιηθεί για το γεγονός, οι σύνδεσμοι του Δικεφάλου του Βορρά στο νησί. Προπονητής της ομάδας Κ-19 του ΠΑΟΚ, είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com