Η μπηχτή Λέβι για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! Δεν μιλά για φιλικό διαζύγιο…

Η μπηχτή Λέβι για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! Δεν μιλά για φιλικό διαζύγιο…

Θα ήταν μεγάλη έκπληξη να μην προέβαινε σε δηλώσεις, σε Μέσα της πατρίδας του ο Λέβι, μερικές ώρες μετά την αποπομπή του από την Ανόρθωση. 

Κρατάμε δυο σημεία, από τις τοποθετήσεις του Ισραηλινού τεχνικού. Αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχουν καταλήξει στην αποζημίωση που θα λάβει. Χαρακτηριστικά είπε:

«Είχα συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, είπα στον πρόεδρο να μου δώσει την επιστολή και από εκεί και πέρα θα πάω στον ατζέντη μου. Δεν έχω απάντηση για το τι συνέβη, ο πρόεδρος μου μίλησε με παράξενο τρόπο. Τις τελευταίες τρεις ημέρες κατάλαβα ότι αυτό θα συνέβαινε».

Έριξε και μια μπηχτή ο Λέβι για το οικονομικό, ότι ενδεχομένως να επηρεάσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας. «Η ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να ανταγωνιστεί για το πρωτάθλημα, εκτός και αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE