Η μπηχτή Λέβι για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! Δεν μιλά για φιλικό διαζύγιο…

Η μπηχτή Λέβι για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! Δεν μιλά για φιλικό διαζύγιο…

Θα ήταν μεγάλη έκπληξη να μην προέβαινε σε δηλώσεις, σε Μέσα της πατρίδας του ο Λέβι, μερικές ώρες μετά την αποπομπή του από την Ανόρθωση. 

Κρατάμε δυο σημεία, από τις τοποθετήσεις του Ισραηλινού τεχνικού. Αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχουν καταλήξει στην αποζημίωση που θα λάβει. Χαρακτηριστικά είπε:

«Είχα συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, είπα στον πρόεδρο να μου δώσει την επιστολή και από εκεί και πέρα θα πάω στον ατζέντη μου. Δεν έχω απάντηση για το τι συνέβη, ο πρόεδρος μου μίλησε με παράξενο τρόπο. Τις τελευταίες τρεις ημέρες κατάλαβα ότι αυτό θα συνέβαινε».

Έριξε και μια μπηχτή ο Λέβι για το οικονομικό, ότι ενδεχομένως να επηρεάσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας. «Η ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να ανταγωνιστεί για το πρωτάθλημα, εκτός και αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.