ΠΑΦΟΣ: Πήγε να κλέψει τύφλα στο μεθύσι - Τα έκανε θάλασσα 42χρονος

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να κλέψει τύφλα στο μεθύσι - Τα έκανε θάλασσα 42χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 42 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, για τα αδικήματα της απόπειρας διάρρηξης και της μέθης την ώρα μάλιστα που αυτός προσπαθούσε να εισέλθει σε κατοικία με σκοπό την διάρρηξη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:30 της Τετάρτης (26/9) ενημερώθηκε η Αστυνομία για την διακίνηση ύποπτου προσώπου στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ.

Περίπολο του ΤΑΕ μετέβηκε στο μέρος όπου εντόπισε έναν 42χρονο αλλοδαπό ο οποίος κρατούσε φανάρι και προσπαθούσε να εισέλθει σε κατοικία που ανήκει σε Άγγλο.

Τα μέλη της δύναμης τον ακινητοποίησαν ενώ αυτός, όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE