ΠΑΦΟΣ: Πήγε να κλέψει τύφλα στο μεθύσι - Τα έκανε θάλασσα 42χρονος

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να κλέψει τύφλα στο μεθύσι - Τα έκανε θάλασσα 42χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 42 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, για τα αδικήματα της απόπειρας διάρρηξης και της μέθης την ώρα μάλιστα που αυτός προσπαθούσε να εισέλθει σε κατοικία με σκοπό την διάρρηξη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:30 της Τετάρτης (26/9) ενημερώθηκε η Αστυνομία για την διακίνηση ύποπτου προσώπου στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ.

Περίπολο του ΤΑΕ μετέβηκε στο μέρος όπου εντόπισε έναν 42χρονο αλλοδαπό ο οποίος κρατούσε φανάρι και προσπαθούσε να εισέλθει σε κατοικία που ανήκει σε Άγγλο.

Τα μέλη της δύναμης τον ακινητοποίησαν ενώ αυτός, όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE