ΠΑΦΟΣ: Πήγε να κλέψει τύφλα στο μεθύσι - Τα έκανε θάλασσα 42χρονος

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να κλέψει τύφλα στο μεθύσι - Τα έκανε θάλασσα 42χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 42 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, για τα αδικήματα της απόπειρας διάρρηξης και της μέθης την ώρα μάλιστα που αυτός προσπαθούσε να εισέλθει σε κατοικία με σκοπό την διάρρηξη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:30 της Τετάρτης (26/9) ενημερώθηκε η Αστυνομία για την διακίνηση ύποπτου προσώπου στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ.

Περίπολο του ΤΑΕ μετέβηκε στο μέρος όπου εντόπισε έναν 42χρονο αλλοδαπό ο οποίος κρατούσε φανάρι και προσπαθούσε να εισέλθει σε κατοικία που ανήκει σε Άγγλο.

Τα μέλη της δύναμης τον ακινητοποίησαν ενώ αυτός, όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα στη Γενεύη για την επανέναρξη του διαλόγου

ΠτΔ: Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα στη Γενεύη για την επανέναρξη του διαλόγου

Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επανέναρξη του διαλόγου στο Κυπριακό, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι "σε πολύ λίγες ώρες μεταβαίνω στη Γενεύη, γνωρίζοντας πολύ καλά τους στόχους και τις επιδιώξεις μας".

BEST OF TOTHEMAONLINE