ΚΥΠΡΟΣ: Μειώθηκαν τον Αύγουστο οι πωλήσεις πετρελαιοειδών και τα αποθέματα

ΚΥΠΡΟΣ: Μειώθηκαν τον Αύγουστο οι πωλήσεις πετρελαιοειδών και τα αποθέματα

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν μείωση 9,8% τον Αύγουστο, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, πτώση παρατηρήθηκε στις προμήθειες πετρελαίου σε πλοία, καθώς και στις πωλήσεις ασφάλτου, ελαφρού και βαρέος μαζούτ, πετρελαίου κίνησης και ακάθαρτου πετρελαίου.
 
Αντίθετα, άνοδος σημειώθηκε στις πωλήσεις καθαρού πετρελαίου και στις προμήθειες πετρελαίου σε αεροπλάνα.
 
Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν πτώση 10,8% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
 
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2018, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν αύξηση 0,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE