ΚΥΠΡΟΣ: Μειώθηκαν τον Αύγουστο οι πωλήσεις πετρελαιοειδών και τα αποθέματα

ΚΥΠΡΟΣ: Μειώθηκαν τον Αύγουστο οι πωλήσεις πετρελαιοειδών και τα αποθέματα

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν μείωση 9,8% τον Αύγουστο, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, πτώση παρατηρήθηκε στις προμήθειες πετρελαίου σε πλοία, καθώς και στις πωλήσεις ασφάλτου, ελαφρού και βαρέος μαζούτ, πετρελαίου κίνησης και ακάθαρτου πετρελαίου.
 
Αντίθετα, άνοδος σημειώθηκε στις πωλήσεις καθαρού πετρελαίου και στις προμήθειες πετρελαίου σε αεροπλάνα.
 
Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν πτώση 10,8% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
 
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2018, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν αύξηση 0,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.