Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση, ότι δεν απαιτείται κάρτα φιλάθλου για είσοδο στις κερκίδες.
«Αρχίζει απόψε στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Τουρνουά Πετόσφαιρας Γυναικών που διωργανώνει η ομάδα μας .
Πρώτος αγώνας ορίστηκε ανάμεσα σε Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και Παναθηναικό στις 18:30 και ο δεύτερος ανάμεσα στην Ανόρθωση και Μακάμπι Χαϊφα στις 20:30.
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου προσκαλεί όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στην διοργάνωση, η οποία αναμένεται να προσφέρει υψηλού επιπέδου θέαμα αλλά και συγκινήσεις.
Υπενθιμίζουμε ότι το εισιτήριο έχει καθοριστεί στα €5,00 και δεν απαιτείται ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ για είσοδο στο γήπεδο».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις