LIFESTYLE

Ο Σταρόβας στην 'Φαμίλια' του Alpha Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς

Ο Σταρόβας στην 'Φαμίλια' του Alpha Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς

Ο Σταρόβας στην 'Φαμίλια' του Alpha Κύπρου σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί. 

«Η ΦΑΜΙΛΙΑ» απόψε η πρεμιέρα στον ALPHA… με ερμηνείες που θα συζητηθούν. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19.30 στον ALPHA Κύπρου Από τη διεθνή... πάμε στην κυπριακή οικογένεια με τους παράξενους γείτονες, τους χωριατοκουμπάρους, τις απείρου... κάλλους πεθερές και τον «Ψυχολόγο» Δημήτρη Σταρόβα σε κατάσταση απελπισίας...

Το ζεύγος και τα τέκνα Χατζηβασιλείου συναρμολογούν το παζλ μίας απόλυτα «φυσιολογικής» «ΦΑΜΙΛΙΑΣ» που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19.30 από τον ALPHA Κύπρου.

Η νέα κωμική σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19.30 και πρόκειται για εφαρμογή του επιτυχημένου format της ξένης σειράς “LA FAMIGLIA”, σε συνεργασία με τους δημιουργούς από τα United Studios του Ισραήλ, σκηνοθεσία Κλείτου Κλείτου και προσαρμογή διαλόγων των Ανδρέα Βασιλείου, Μιχάλη Αργυρού και Άντρης Θεοδότου.

Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα στο δικό σου γάμο, θα διαπιστώσεις ότι από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα θες κι εσύ να βρεις έναν Δημήτρη Σταρόβα για να σου προσφέρει αντίστοιχη «ψυχολογική υποστήριξη»... Χριστόδουλος Μαρτάς και Πέννυ Φοινίρη υποδύονται ένα «νορμάλ» ανδρόγυνο που αποφασίζει να καθίσει απέναντι από τον Ψυχολόγο και να τον κουφάνει κυριολεκτικά «περιγράφοντας» την ανεκδιήγητη -και ανύπαρκτη- ερωτική του σχέση... με σκοπό να σώσει το σπιτικό του.

Τι γίνεται όταν ένας “fitness” Ψυχολόγος αποφασίζει ότι το ζεύγος Χατζηβασιλείου πρέπει να εντάξει τη γυμναστική στη ζωή του; Πώς αντιμετωπίζει η σύζυγος την παρουσία του «εκλεπτυσμένου» κουμπάρου και ποιος θα καταφέρει να μάθει «άπταιστα» αγγλικά στα παιδιά τους;

Ευτράπελα, γκριμάτσες, έξυπνες ατάκες, χιουμοριστικοί διάλογοι... πεθερές, γείτονες και κουμπάροι εισβάλλουν αλεξιπτωτικά στο σπίτι της απίστευτης οικογένειας και δίνουν ρεσιτάλ τρελής ερμηνείας... στη νέα κωμική σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου.

«Η ΦΑΜΙΛΙΑ»: Πρεμιέρα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19.30 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα από τον ALPHA Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top