ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στην Κοίλη καίγοντας τρία εκτάρια άγριας βλάστησης

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στην Κοίλη καίγοντας τρία εκτάρια άγριας βλάστησης

Yπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης 27/9 τρεις ώρες περίπου μετά την πρόκληση της, η πυρκαγιά που ξέσπασε στην  αγροτική περιοχή της κοινότητας Κοίλης“ Κόλλασι”.


Για την κατάσβεση της φωτιάς επιστρατεύτηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας , ένα όχημα του Ταμείου θήρας, ένα όχημα της κοινοτικής αρχής Κοίλης ένας εκσκαφέας και δύο ελικόπτερα που έχει εκμισθώσει η ΚΔ.

Η πυρκαγιά κατέκαψε τρία εκτάρια άγρια βλάστηση και ξηρών χόρτων, πέντε μπάλες σανού αλλά και λάστιχα άρδευσης 350 μέτρων των 60 μιλιμέτρων πάχους .

Το έργο κατάσβεσης κατέστη δύσκολο λόγω του δύσβατου της περιοχής και των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή .

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς  διερευνούν η Αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία. 

Στη σκηνή παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς  .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE