Επιθεωρεί το οδόφραγμα της Δερύνειας ο Ερχιουρμάν

Επιθεωρεί το οδόφραγμα της Δερύνειας ο Ερχιουρμάν

Ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν θα επιθεωρήσει την Παρασκευή το οδόφραγμα της Δερύνειας, συνοδευόμενος από «υπουργούς».

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη 13.00 μετά το μεσημέρι και τον κ. Ερχιουρμάν θα συνοδεύουν ο «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν, η «υπουργός εσωτερικών» Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς και ο «υπουργός γεωργίας» Ερκούτ Σαχαλί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.