ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Αντιληπτός από καθαρίστρια ο απαγωγέας μία ώρα πριν την απαγωγή

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Αντιληπτός από καθαρίστρια ο απαγωγέας μία ώρα πριν την απαγωγή

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τον τρόπο που ενήργησε ο απαγωγέας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο ύποπτος βρισκόταν για ώρα στην αυλή του σχολίου προτού προχωρήσει στην απαγωγή των δύο παιδιών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε το ρεπορτάζ ο 35χρονος απαγωγέας στις 6:45 άνοιξε το κάγκελο του σχολίου και μπήκε μέσα.

Εκεί τον είδε η καθαρίστρια η οποία προσεγγίζοντας τον ρώτησε τι γύρευε στο χώρο με τον 35χρονο να μην την απαντά.

Πανομοιότυπο περιστατικό σύμφωνα με το ΡΙΚ έγινε και στις 7:20 όταν έγινε αντιληπτός από δασκάλα. Τον ρώτησε για το ποιος είναι και τι ψάχνει με τον ύποπτο να μην απαντά ξανά.

Λίγα λεπτά αργότερα (7:40) απήγαγε τα παιδιά.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο 11χρονοι προχώρησαν σε οπτικογραφημένη κατάθεση παρουσίας λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE