Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης- Ο πιλότος το προσγείωσε στη θάλασσα! VIDEO

Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης- Ο πιλότος το προσγείωσε στη θάλασσα! VIDEO

Ένα επιβατικό αεροσκάφος στη Μικρονησία (σύμπλεγμα νησιών κοντά στην Ωκεανία) κατέληξε σε λιμνοθάλασσα, αφού όπως σημειώνεται έχασε τον διάδρομο προσγέιωσης.

Πρόκειται για πτήση της Air Niguiri, κρατικής αερογραμμής της Παπούας-Νέας Γουινέας η οποία μεταφέρεται 36 επιβάτες και 11 μέλη πληρώματος.

«Το αεροσκάφος προσέκρουσε στο νερό περίπου 150 μέτρα από το διάδρομο προσγείωσης» δήλωσε ο υπεύθυνος του αεροδρομίου, Τζίμι Εμίλιο. «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε, όμως θα ξεκινήσει η έρευνα». 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος επιχείρησε να προσγειώσει το αεροπλάνο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα το καταλήξει στη λιμνοθάλασσα.

Η πτήση 73 εκτελούσε το δρομολόγιο Phonpei – Port Moresby με ενδιάμεσο σταθμό την πολιτεία Chuuk.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE