Αλλαγή στέγης για την Μαρίνα Φιλιππίδου - Σε ένα κασόνι τα υπάρχοντά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αλλαγή στέγης για την Μαρίνα Φιλιππίδου - Σε ένα κασόνι τα υπάρχοντά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ένα κασόνι έβαλε όλα της τα υπάρχοντα η Μαρίνα Φιλιππίδου...

Η Μαρίνα Φιλιππίδου τα μάζεψε όλα κι έφυγε από τον Super Fm, με ευγνωμοσύνη για την μέχρι πρώτινος ραδιοφωνική της στέγη και άψογη συνεργασία που είχε με τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως έγραψε η Μαρίνα Φιλιππίδου στην ανάρτησή της, όπου φαίνεται ότι εγκαταλείπει τον Super: 'Σας ευχαριστώ για όλα Σας αγαπώ Δε χανόμαστε'.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Μαρίνα Φιλιππίδου έβαλε όλα της τα υπάρχοντα σε ένα κασόνι και αποχαιρέτησε με χαμόγελο τον Super Fm

Η Μαρίνα πρόκειται να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη του Sfera Fm, 14:00-16:00 που μέχρι πρότινος τα ηνία κρατούσε η Δήμητρα Μακρυγιάννη, η οποία πλέον μας καλημερίζει από την συχνότητα του Kiss Fm στο πλευρό του Τάσου Θεοδώρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE