ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: Τέλος έλαβε η περιπέτεια για τους πέντε άνδρες

ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: Τέλος έλαβε η περιπέτεια για τους πέντε άνδρες

Χρηματικό πρόστιμο στους Αιγύπτιους ψαράδες από το «δικαστήριο» Κερύνειας.

Χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ (3.500 ΤΛ) επέβαλε το «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας στους 5 Αιγύπτιους ψαράδες που είχαν συλληφθεί την Παρασκευή 21/09 σε ελληνοκυπριακό ψαροκάικο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η απόφαση λήφθηκε την Παρασκευή 28/09 αφού οι 5 οδηγήθηκαν και πάλι στο «δικαστήριο» μετά την εκπνοή του δεύτερου 3ημερου διατάγματος κράτησής τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE