ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Έξαλλοι οι κρατούμενοι μετά τις αποφυλακίσεις των «ηχηρών» ονομάτων- Επικρατεί αναστάτωση

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Έξαλλοι οι κρατούμενοι μετά τις αποφυλακίσεις των «ηχηρών» ονομάτων- Επικρατεί αναστάτωση

Δεν είδαν με «καλό μάτι» την αποφυλάκιση Βέργα, Σαρίκα, Μαληκκίδη και Βασιλείου οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές. Είχαν προηγηθεί αυτές των Κιττή, Ερωτοκρίτου και Καυκαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κρατούμενοι διαμαρτύρονται από το πρωί της Παρασκευής 28/9, αφού όπως καταγγέλλουν συγκεκριμένοι φυλακισμένοι, που πλέον αναπνέουν «αέρα ελευθερίας» έτυχαν προνομιακής μεταχείρισης.

Συγκεκριμένα παράπονα εγείρονται από την «επιλεκτική» έγκριση αιτήσεων από το Συμβούλιο αποφυλακίσεως επ΄ άδεια, αφού όπως μας αναφέρθηκε αρκετοί κρατούμενοι είχαν προχωρήσει σε αίτηση πολύ πριν τους αποφυλακισθέντες.

Δεν δημιουργήθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα ωστόσο στις Κεντρικές Φυλακές καθώς οι κρατούμενοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους ειρηνικά ενώ συμβολικά πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE