ΑΠΑΓΩΓΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 41χρονο- Πως εμπλέκεται στην υπόθεση

ΑΠΑΓΩΓΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 41χρονο- Πως εμπλέκεται στην υπόθεση

Στη σύλληψη 41χρονου για διευκόλυνση την ανακρίσεων αναφορικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο πέρασε η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Η απαγωγή του 11χρονη Θέμη και του συνομήλικου και φίλου του Φίλιππου από 35χρονο ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 25/9 είχε σοκάρει την κοινωνία με τους πολίτες να ζητούν παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο των ανακρίσεων και μετά από κατάθεση του 35χρονου απαγωγέα πέρασε χειροπέδες το απόγευμα της Παρασκευής 28/9 σε 41χρονο νοσηλευτή ο οποίος φέρεται να προμήθευε τον δράστη με  φαρμακευτικά σκευάσματα ενώ σύμφωνα με μήνυμα της Αστυνομίας στο Twitter o νοσηλευτής αναμένεται να κατηγορηθεί και για παρέμβαση στη δικαστική διαδικασία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 41χρονος φέρεται να προσέγγισε γιατρό και προσπάθησε να τον επηρεάσει να καταθέσει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE