Πανέτοιμη για την αυριανή μάχη, ΧΩΡΙΣ προβλήματα η προπόνηση (ΦΩΤΟΣ)

Πανέτοιμη για την αυριανή μάχη, ΧΩΡΙΣ προβλήματα η προπόνηση (ΦΩΤΟΣ)

Με την σημερινή απογευματινή προπόνηση η ΑΕΚ τελείωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ.

Η ομάδα είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει το Σούπερ Καπ στον αυριανό αγώνα, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι θα παραταχθεί με αλλαγές στο σύστημα της λόγω του ροτέισον που θα γίνει από τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας λόγω και του αγώνα που έρχεται κόντρα στην Λεβερκούζεν.

Εκτός θα είναι οι παροπλισμένοι Θωμάς Ιωάννου, Τέτε, Αντωνιάδης και Λαμπάν και ο τιμωρημένος από τον περσινό τελικό κυπέλλου Απόστολος Γιάννου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την σημερινή προπόνηση:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE