ΤΑΧΘΗΚΕ υπέρ των Κυπριοποιήσεων – Από πού ΞΕΚΙΝΑ το ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΤΑΧΘΗΚΕ υπέρ των Κυπριοποιήσεων – Από πού ΞΕΚΙΝΑ το ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Αλεξάντερ Νέγκρι τάχθηκε υπέρ των Κυπριοποιήσεων και ξεκαθάρισε την άποψή του επί του θέματος.

Διαβάστε την συνέντευξη ΕΔΩ!

Τι είπε για το θέμα αυτό:

«Το θέμα με τις Κυπριοποιήσεις είναι ξεκάθαρο για εμένα. Πόσες Εθνικές ομάδες παίρνουν παίκτες από άλλες χώρες; Ιταλία, Πορτογαλία, πολλά τα παραδείγματα. Και άλλες χώρες έδωσαν υπηκοότητες. Αν δεν έχεις ανταγωνισμό ως Κύπριος παίκτης, αν δεν παίζεις στην ομάδα σου και δεν έχεις παιχνίδια κατά την διάρκεια της χρονιάς και η Εθνική δεν είναι αρκετά καλή, γιατί να μην δώσεις υπηκοότητα αν γίνεται αυτό; Το σημείο-κλειδί είναι να κοιτάξουμε στις ακαδημίες μας. Το πρόβλημα ξεκινά από τις ακαδημίες όμως. Δεν λειτουργούν επαγγελματικά όσο πρέπει. Αν δεν δουλεύεις σωστά από τις ακαδημίες πως θα παίξουν μπάλα οι Κύπριοι; Αν δεν έχεις προπονητές με εμπειρία και γνώση και δεν υπάρχει η σωστή βάση τότε δεν μπορείς να παίξεις μπάλα. Πρέπει να προετοιμάσεις τους ποδοσφαιριστές σου από τις ακαδημίες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE