ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις φλόγες υποστατικό – «Άναψαν» τα ξύλα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις φλόγες υποστατικό – «Άναψαν» τα ξύλα

Πυρκαγιά σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/09 σε υποστατικό στην επαρχία Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, η φωτιά σημειώθηκε γύρω στις 20:15 το βράδυ της Παρασκευής 28/09 σε ξυλουργείο στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίπου.

Όπως αναφέρεται, η πυρκαγιά ξέσπασε σε σωρό ξύλων κάτω από ανοικτό υπόστεγο.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησε τη φωτιά.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ξυλεία αξίας 500 ευρώ, ενώ ζημιές αξίας 1000 ευρώ υπέστη και το υπόστεγο.

Από τη θερμότητα επηρεάστηκαν φορτηγό και δυο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα κοντά στο σημείο της φωτιάς.

Η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξετάζουν τα αίτια της φωτιάς.

Μ.Μ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αναβλήθηκε το Υπουργικό - Συνέρχεται στις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Ανοιχτός ο εναέριος χώρος της Κύπρου

LIVE: Αναβλήθηκε το Υπουργικό - Συνέρχεται στις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Ανοιχτός ο εναέριος χώρος της Κύπρου

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE