ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθησαν Ελληνοκύπριοι, πατέρας και γιος

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθησαν Ελληνοκύπριοι, πατέρας και γιος

47χρονος μαζί με τον 25χρονο γιο του συνελήφθησαν από την «αστυνομία» των κατεχομένων το Σάββατο (29/9).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:55 το απόγευμα, γυναίκα από την Σωτήρα, κατήγγειλε στον Αστ. Σταθμό Δερύνειας ότι στις 17:00 της ίδιας ημέρας, την ενημέρωσε ο 25χρονος γιος της ότι συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα του από τις κατοχικές «αρχές» στα Στροβίλια.

Ο πατέρας και ο γιος, είχαν επισκεφθεί την κατεχόμενη περιοχή για να δουν το σπίτι της μητέρας και γιαγιάς τους, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ενημερώθηκαν ότι είχαν εισέλθει με το όχημά τους σε απαγορευμένη – στρατιωτική περιοχή.

Οι δύο Ελληνοκύπριοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την Δευτέρα (1/10), όπου θα οδηγηθούν ενώπιον «δικαστηρίου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE