ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται βροχές- Οι περιοχές που επηρεάζονται

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται βροχές- Οι περιοχές που επηρεάζονται

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Κυριακή (30/9) θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι µέχρι ταραγµένη και παροδικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα δυτικά παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (1/10) και την Τρίτη (2/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ τη ∆ευτέρα και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τετάρτη (3/10) θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE