ΠΑΦΟΣ: Του 'σήκωσαν' το μαγαζί οι αστυνομικοί

ΠΑΦΟΣ: Του 'σήκωσαν' το μαγαζί οι αστυνομικοί

Μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν το απόγευμα του Σαββάτου (29/9), έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό που βρίσκεται στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια εννέα πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τους οποίους υπάρχει εύλογη υποψία ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνίου και ότι είχαν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας Νόμου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE