Κ. ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛΛΥΡΙΑΣ: Πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να φτάσουν Κύπρο οι μετανάστες

Κ. ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛΛΥΡΙΑΣ: Πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να φτάσουν Κύπρο οι μετανάστες

Στις ελεύθερες περιοχές μέσω της Νεκρής Ζώνης, μεταξύ Λιμνίτη και Πύργου πέρασαν περίπου 33 άτυποι μετανάστες μεταξύ των οποίων 25 άντρες, 2 γυναίκες και 6 παιδιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι άτυποι μετανάστες προηγουμένως είχαν αφιχθεί με πλοιάριο στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λιμνίτη και Πύργου.

Τους άτυπους μετανάστες που εντοπίστηκαν πεζοί επιχειρεί να παραλάβει η Αστυνομία με σκοπό να τους μεταφέρει με λεωφορείο στον αστυνομικό σταθμό για διακρίβωση των στοιχείων τους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής για την Διάνοιξη οδοφραγμάτων Ανδρέας Καρός ανέφερε πως τους άτυπους μετανάστες εντόπισε σκάφος της Λιμενικής που εδρεύει στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας σε διεθνή ύδατα.

Ωστόσο οι άτυποι μετανάστες κατάφεραν και βγήκαν στις ακτές με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πεζοί.

Σύμφωνα με τον κ. Καρό, οι άτυποι μετανάστες του ανέφεραν ότι κατέβαλαν από 3.200 ευρώ έκαστος για την μεταφορά τους στις ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE