ΠΑΦΟΣ: Το ναυάγιο της Χλώρακας όπως δεν το έχετε ξαναδεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Το ναυάγιο της Χλώρακας όπως δεν το έχετε ξαναδεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η διαδικτυακή σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Cyprus From Air».

Η ομάδα αυτή τη φορά βρέθηκε στο ναυάγιο του Αγίου Δημητρίου στη Χλώρακα.

Ένα εκ των δυο «διάσημων» ναυαγίων της επαρχίας Πάφου, μαζί με εκείνο του EDRO III.

Όπως αναφέρει η ομάδα το πλοίο «Βυθίστηκε στις 23 Μαρτίου το 1998 στη διάρκεια έντονης θαλασσοταραχής. Το ελληνικό φορτηγό πλοίο κατασκευάστηκε στην Γερμανία και μετέφερε ξυλεία με προορισμό το λιμάνι της Λεμεσού. Αραγμένο για πολλά χρόνια σε μια ξέρα , περίπου 1 km από την ακτή , περιμένει την μοίρα του. Επιβιβαστήκαμε και εξερευνήσαμε κάθε γωνία του. Κάθε βήμα και παγίδα καθώς πολλά μέρη του καταρρέουν».

Παράλληλα η ομάδα αναφέρει πως «Δώσαμε ραντεβού ξανά την επόμενη εβδομάδα για να αντικαταστήσουμε την κουρελιασμένη από τον άνεμο γαλανόλευκη Ελληνική σημαία του».

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE