ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο απολογισμός της κακοκαιρίας – Ανταποκρίθηκε σε 70 κλήσεις η Πυροσβεστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο απολογισμός της κακοκαιρίας – Ανταποκρίθηκε σε 70 κλήσεις η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων βροχοπτώσεων και ανέμων που εκδηλώθηκαν στην Επαρχία Λευκωσίας ανταποκρίθηκε σε 70 κλήσεις με 6 συνεργεία.

Η ανταποκρίσεις έγιναν βάση ιεράρχησης της σοβαρότητας εκάστου επεισοδίου.

Οι περιοχές οι οποίες κυρίως επηρεάστηκαν ήταν η παλιά Λευκωσία, το Καϊμακλί, η Παλλουριώτισσα, ο Στρόβολος και η Έγκωμη.

Τα επεισόδια αφορούσαν δυο ρυμουλκήσεις οχημάτων μετά από εγκλωβισμό τους σε πλημμυρισμένους δρόμους στις οδούς Ηρώων - Λευκωσία  και Παρισινού.

Τρεις περιπτώσεις μετακίνησης δέντρων τα οποία έπεσαν σε σταθμευμένα οχήματα στο Παλιό ΓΣΠ, επί της οδού Τρικώμου – Παλλουριώτισσα και στο Παγκύπριο Γυμνάσιο

Οι υπόλοιπες κλήσεις αφορούσαν άνοιγμα οχετών όμβριων υδάτων από δημόσιους δρόμους, τεμαχισμό και απομάκρυνση δέντρων τα οποία κατέπεσαν σε οδοστρώματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE