Το… ζέσταμα του Μόρα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή

Το… ζέσταμα του Μόρα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή

Η οικογένεια Μπεργκάσι πρότεινε τον Τζανλούκα Φέστα στον Αλέξη Κούγια και ο Βαγγέλης Μόρας σήκωσε μανίκια για τον Ιταλό τεχνικό, λειτουργώντας όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά τρόπο τινά ως τεχνικός διευθυντής!

Ούτως η άλλως το συγκεκριμένο πόστο περιμένει τον Μόρα στους «βυσσινί» έπειτα από το τέλος της καριέρας του. Και στην προκειμένη περίπτωση, η συγκέντρωση πληροφοριών για τον κόουτς Φέστα, μπορεί να το πει κανείς κι ως ένα καλό ζέσταμα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE