ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναζητείται οδηγός οχήματος -Σακάτεψε μοτοσικλετιστή και την 14χρονη κόρη του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναζητείται οδηγός οχήματος -Σακάτεψε μοτοσικλετιστή και την 14χρονη κόρη του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία αναζητά οδηγό οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής (30/9) στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως στην Λεμεσό.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Από το τροχαίο ατύχημα, τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, πατέρας και κόρη, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα η οποία κτυπήθηκε από το όχημα.

Ο πατέρας, που ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας, υπέστη εξάρθρωση ώμου ενώ η 14 κόρη του, κάταγμα στο πόδι.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (30/9), πλησίον της διασταύρωσης των λεωφόρων Αγίας Φυλάξεως με Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Σημειώνεται ότι η τροχαία κίνηση στην περιοχή, ήταν σχετικά αυξημένη, την στιγμή του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο οδηγός του οχήματος, φέρεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας και στην συνέχεια να εγκατέλειψε την σκηνή.

 

Η Τροχαία Λεμεσού, αναζητεί τον οδηγό του οχήματος, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.