Αποχωρεί από την Hermes Airports και αναλαμβάνει καθήκοντα στην Europa Donna

 Αποχωρεί από την Hermes Airports και αναλαμβάνει καθήκοντα στην Europa Donna

Καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή αναλαμβάνει στην Europa Donna Cyprus ο Αδάμος Ασπρής, ο οποίος αποχώρησε μετά από 11 χρόνια από την θέση του εκπροσώπου Τύπου των αεροδρομίων Κύπρου.

Ο Αδάμος Ασπρής, προσέφερε τις υπηρεσίες του για 11 ολόκληρα χρόνια στην Hermes Airports, από το πόστο του εκπροσώπου Τύπου των κυπριακών αεροδρομίων και διευθυντής επικοινωνίας της εταιρείας,  ωστόσο πλέον ανέλαβε καθήκοντα στην Europa Donna Cyprus.

Από το 2007 μέχρι το 2018, είχε την ευθύνη για ενημέρωση του κοινού, για θέματα που αφορούσαν την καθημερινή λειτουργία των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, αλλά και για τις περιπτώσεις κρίσεως.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Ασπρής, εργάστηκε στο παρελθόν και ως δημοσιογράφος.

Επιπλέον, το 2014 συμμετείχε στις ενδοκοινοτικές διαπραγματεύσεις που διεξάγονταν στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο των συναντήσεων Ε/Κ και Τ/Κ κομμάτων για το Κυπριακό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE