ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΡΣΟΣ: Κατέκαψε 1,5 τετραγωνικό χιλιόμετρο - Τίθεται υπό έλεγχο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΡΣΟΣ: Κατέκαψε 1,5 τετραγωνικό χιλιόμετρο  - Τίθεται υπό έλεγχο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής αποσόβησε τα χειρότερα έτσι ώστε δεν κινδύνεψαν κατοικίες από την πυρκαγιά στο Άρσος της Λεμεσού.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (γύρω στις 11:00 το πρωί 1/10) αναμένεται στα επόμενα λεπτά να τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Όπως μας ανάφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής η φωτιά αναμένεται εντός ολίγου (16:00) να τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά δεν κινδύνεψαν κατοικίες αφού ήταν σε ακατοίκητη περιοχή. Η φωτιά κατέκαψε 1,5 τετραγωνικό χιλιόμετρο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς χρησιμοποιήθηκαν και πτητικά μέσα.

Τα αίτια της φωτιάς θα διευκρινιστούν μετά που θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE