ΣΚΑΝΔΑΛΟ τρελής φοροδιαφυγής – Ποιες ομάδες ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ τρελής φοροδιαφυγής – Ποιες ομάδες ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

Η εισαγγελία της Μαδρίτης διεξάγει τεράστια έρευνα για εντοπισμό 6,5 εκατ. ευρώ διαφυγόντων κερδών, ψάχνοντας τα στοιχεία 40+ ποδοσφαιριστών.

Η «El Mundo» αποκάλυψε ότι διεξάγεται σοβαρή και μεγάλης έκτασης εισαγγελική έρευνα στο ισπανικό ποδόσφαιρο και με ολίγον από μπάσκετ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εντολή έχει δοθεί από ανώτερο δικαστή της περιφέρειας της Μαδρίτης και έχει να κάνει με τα ονόματα 40 παικτών που πέρασαν ή αγωνίζονται ακόμα στο ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά και ορισμένους μπασκετμπολίστες. Ουσιαστικά η υπόθεση φέρεται να ασχολείται με τον εντοπισμό ενός ποσού της τάξης των 6,5 εκατ. ευρώ και αυτό αφορά αθλητές πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και των Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ

LIVE: Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE