ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν τους αστυνομικούς και τους «τσάκωσαν» - «Πόζαρε» για περιπολικό το όχημα τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν τους αστυνομικούς και τους «τσάκωσαν» - «Πόζαρε» για περιπολικό το όχημα τους

Παράδοξο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/09.

Όχημα ανακόπηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής 28/09 από μέλη της Αστυνομίας που περιπολούσαν επί της Λεωφόρου Προδρόμου στη Λευκωσία.

Το εν λόγω όχημα, «πόζαρε» ως περιπολικό καθώς έφερε φάρους παρόμοιους με εκείνους που χρησιμοποιεί η Αστυνομία.

Ακόμη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος, είχαν αλλαχθεί.

Το όχημα όπως προαναφέραμε, ανεκόπη από αστυνομικούς με τους τρεις επιβαίνοντες του να μεταφέρονται στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Κατόπιν εξετάσεων διαφάνηκε πως τα τρία πρόσωπα έκαναν «γύρισμα» και αφέθησαν ελεύθεροι.  

M.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.