ΣΥΝΤΟΜΑ έπονται οριστικές ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

ΣΥΝΤΟΜΑ έπονται οριστικές ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Ο χρόνος τρέχει και στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τις υποχρεώσεις που έχουν.

Σύντομα θα κλείσει το κεφάλαιο προπονητής και τεχνικός διευθυντής καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι σε εξέλιξη και οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας θέλουν ναι μεν να κάνουν προσεγμένες επιλογές για τα δύο αυτά καίρια πόστα όμως ξέρουν πως αυτό θα πρέπει να γίνει ολίγον τι…άμεσα.

Οι δύο αυτές κινήσεις θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και αυτό περιμένουν όλοι. Δεν μπορούν να κάνουν θαύματα, δεν είναι αυτοί που επέλεξαν το υπάρχον υλικό όμως οφείλουν με τον ερχομό τους να νοικοκυρέψουν την κατάσταση και να συνεισφέρουν στην βελτίωση της εικόνας που έχει αυτή την στιγμή ο ΑΠΟΕΛ.

Σύντομα λοιπόν έπονται οι οριστικές εξελίξεις και περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι δύο εκλεκτοί της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.