Με το δεξί η Ανόρθωση! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με το δεξί η Ανόρθωση! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η φουτσαλική Ανόρθωση ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα φούτσαλ.

Επικράτησε με 6-3 εκτός έδρας του Αραράτ και πήρε το τρίποντο (1/10).

Αναλυτικά:

»Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας, που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αραράτ στο «Λευκόθεο», με 6-3.

Προβάδισμα στο σκορ πήραμε με τον Κόκκινο, με τον Κουλουμπρή με δύο προσωπικά τέρματα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Κίκι διαμόρφωσε το 0-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Αραράτ μείωσε σε 1-4, με τον Ντε με δύο προσωπικά τέρματα στο 27’ και στο 31’ να διαμορφώνει το 1-6. Η Αραράτ λίγο πριν το τέλος, σημείωσε 2 γκολ, με το τελικό σκορ να κλείνει στο 6-3 για την ομάδα μας.

Κάθε πρεμιέρα και δύσκολη, με το ζητούμενο για την ομάδα μας να επιτυγχάνεται. Πλέον ο Γιώργος Κυριάκου και οι φουτσαλιστές του, θα στρέψουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΜΕΚ Καψάλου, την Πέμπτη στο «Κίτιον»».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE